Vélemények

 

 

Néhány vélemény rólunk:

 

szerző: Miskolcziné Margit
A legjobb tudásunk szerint kell azonnal tenni mindent, amiben sikeresek akarunk lenni, akkor eredmény is lesz. Köszönöm a mai rendkívül tartalmas estét!

szerző: Losonczki Edina
Nagyon tartalmas volt az este! Minden perce hasznosítható! Igen, mindig az az igaz, ami “talál” az embernek, de nem mindegy ki és hogyan mondja! Nem könnyű (vagyis az, csak túlbonyolítjuk) a dolgunk, de ha tanulunk és ha akarunk, meg tudunk változni! Köszönöm!

szerző: Markovné Kaszanyi Magdolna
Köszönöm szépen, – mint minden képzésed – nagyon sokat adot t, el tudom képzelni, hogy hamarosan tömegesen fogják hallgatni a föld több kontinensén, és sok ember szívét önti el az a melegség, mint ma nekünk.

szerző: Györkös Imre
Sok pénz és anyagi biztonság, függetlenség elérése a célom ezzel a PPH-s munkával, és el is érem!

szerző: Joó Adrienn
Megtaláltam azt a tevékenységet, amivel én így sok embernek tudok segíteni, használom az itt tanultakat! Joó Adrien

szerző: Markella Tivadarné Anikó
Lassan három hónapja vagyok a PPH közösség tagja, de úgy érzem nagyon jó helyre jöttem. Nem csak azért, mert itt fejleszteni tudom a tudásomat, hanem azért is, végre van egy olyan közösség, akik azzal is foglalkoznak, hogy az emberiség fenn maradjon. Köszönöm mind ezt vezetőimnek Szedlacsik Miklósnak és kívánom, hogy minél előbb elérjük a céljainkat!

szerző: Füredi Endre
Bár csak évekkel ezelőtt lehettem volna részese ennek a tudásnak, mert akkor nem úgy oldottam volna meg dolgokat, ahogy akkor tettem. Ma már teljesen másképpen oldok meg problémákat ezt a tudást felhasználva. Én máris sokat köszönhetek ennek a tudásnak!

szerző: Koszti László
Én azt szeretném üzenni minden olyan embernek aki idáig eljut az olvasásban, hogy ne habozzon!
Amit itt kap az megváltoztatja egész-életét pozitív irányban és nem beszélve arról, hogy nagyon, de nagyon sok emberen tud segíteni!
Csatlakozz a csapatunkhoz és boldog sikeres emberré válsz!

szerző: Nagy Anna
EMBERSÉG-TUDÁS-HATALOM Ezt jelentette nekem ez az előadásod. Köszönöm!

szerző: Dr. Rádai Sándor.
Köszönöm a mai estét. Azt hiszem ezt teljesen nekem szántad segítségül. Sokat segítettél vele. Mi szeretnénk továbbra is a céljaid megvalósításában segíteni, mert ezt a célt mi is magunkénak érezzük!

szerző: Boros Csaba
A képzéseket nagyon élvezem. Nagyon értékes tudásokat kapok 🙂 A legjobb helyet sikerült megtalálnom, aminek nagyon örülök!

szerző: Horváth Ádám
Egy képzés után az ember átértékeli az eddigi munkáját és azokat a megszokott feladatokat, amiket nap mint nap elvégez. Felmerül a kérdés, mit tehet meg egy ember, mire lehet képes? Egyetlen ember is nagy változást tud elérni a világban, sokat tehet azzal is, ha önmagára másképpen tekint. Gondolatébresztő, értékrendformáló és tudatosság-növelő előadások azoknak, akik többre hivatottak, mint eddig gondolták.

szerző: Királyné Gyöngyi
Igen érdekes volt, ilyen összefogottan még nem találkoztam a témával. Sok dolog már tudott volt számomra, csak az összefüggések tükrében más megvilágítást kaptak a dolgok.

szerző: Sas Antal
Lényeg, hogy minél több embert buzdítsunk a rendezvényekre.

szerző: Palotás Gábor
Nos, én még csak meghívást nyertem ide a képzésekre, még az ingyenesen sem vettem részt, de már végigolvastam a honlapon található tudnivalót, és nagyon megtetszett a lelkisége, az elköteleződés.
Tetszik, hogy az Istennel való SZENT SZÖVETSÉG-hez kívánja visszatéríteni a magyarságot. Már a honlapnévben szereplő HUNOR név is nagyon tetszik, már maga a név is beszédes.
Sok sikert kívánok és lelki feltámadást az egész magyar népnek.

szerző: Németh Magda
Kedves Szedlacsik Miklós!
Azt hiszem, valóban ez a lehetőség a legjobb a boldoguláshoz!
Először nem hittem volna, de itt annyi mindent hallok és minden szó hasznos!
Mindenképpen beállok terjesztőnek!
Ennyi tudást azt hiszem, hogy máshol nem találni!
Mindenről meggyőződöm, mielőtt véleményt mondok. Hihetetlen az a sok dolog, ami nálatok tudatosult bennem. Igazán köszönöm és hallgatom tovább a sikeres ember tanfolyam bevezetőit!
üdv. Magda

szerző: Mészáros Magdolna
Nagyon jól éreztük magunkat a szemináriumon. Az a szeretet amivel fogadtatok sehol máshol fel nem lelhető. Megnéztem a videót és nem ismertem magamra.
Kiegészítve a videó tartalmát a fejlődés, amit kaptam a PPH-tól Tőletek nekem már egy kisebb csoda. KÖSZÖNÖM!
Örülök hogy részem lehet a PPH tevékenységében!