ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Adatvédelmi nyilatkozat

 

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat, felhasználási feltételek

 

A www.segithetekneked.hu oldal,– továbbiakban HONLAP) tulajdonosa és üzemeltetője: Nyáriné Halmai Éva. Adószám: 48375290656 , székhely és postacím: Obere Dorfstr.20  91785 Ramsberg(Pleinfeld) im Bayern Deutschland

Felhasználási feltételek

A HONLAPON található tartalom (ideértve: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikai elemek, szövegelemek, elektronikus könyvek, forráskódok) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján, azoknál feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalma alá eső alkotásai. Ezen szerzői jogokkal kapcsolatos mindennemű felhasználási és hasznosítási jogokkal Nyáriné Halmai Éva, mint JOGTULAJDONOS rendelkezik.

A tartalom felhasználáshoz (kivéve az oldalon elhelyezett megosztó és lájkoló gombokkal való továbbküldéséhez) JOGTULAJDONOS kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges. Ideértve kifejezetten az egészben vagy részletekben történő többszörösítés, másolás, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás esetét is.

A felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén JOGTULAJDONOS az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.

JOGTULAJDONOS nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. Felhasználónak minden esetben ismernie kell a rá vonatkozó jogi előírásokat – ez nem JOGTULAJDONOS jogkörébe tartozik. Így a honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.

Az ingyenes anyagokról

A HONLAP oldalainak megnyitásával elfogadod az itt felsorolt feltételeket. Kérlek, amennyiben nem értesz egyet az alábbiakkal, ne nyisd meg az oldalakat!

A felhasználó elfogadja, hogy az ingyenesen elérhető tanulmányokról nem készít illegális másolatokat.

Tudomásul veszi, hogy az anyagot térítésmentesen kapja, így az ingyenes anyagokkal kapcsolatban nem él panasszal, a szerzőre nézve negatívan semmilyen fórumon nem nyilatkozik.

Tudomásul veszi, hogy a levelezési adatbázisba önszántából iratkozott fel (regisztrált), így azt nem tetszése esetén – de semmilyen egyéb esetben – sem jelöli meg kéretlen levélként.

A kapcsolattartás során felhasználó bármikor egyetlen, az elektronikus levelekben található leiratkozás linkre kattintással törölheti magát. A felhasználó e- mailben  kérheti az adatbázisból való törlését a megfelelő adatai megjelölése mellett.

Az oldal használata során a JOGTULAJDONOS részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvények rendelkezései szerint kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át.

A HONLAP, illetve az azt működtető JOGTULAJDONOS (adatkezelő) a honlapon nyújtott bizonyos szolgáltatások igénybevételét előzetes regisztrációhoz köti.

A regisztráció során olyan adatok megadását kérjük, amelyek a vonatkozó jogszabályok szerint személyes adatnak minősülnek. Az adatkezelő a honlapon a felhasználó által megadott minden adatot a személyes adatok kezelésére vonatkozó mindenkor hatályos magyar (2011. évi CXII. törvény ) és EU-s jogszabályokat betartva kezeli.

A regisztráció során a HONLAPOK látogatójától az alábbi adatok megadását kérjük: teljes név, e-mail cím. A regisztráció bármikor megszüntethető a kiküldött e-mail üzenetek mindegyikében megtalálható leiratkozási linkre kattintva vagy a JOGTULAJDONOSNAK küldött e- mailben jelezve.

A regisztráció során megadott adatok módosítása a JOGTULAJDONOSNAK írt e-mail üzenettel végezhető el.

A felhasználó az info@segithetekneked.hu e-mail címre küldött üzeneten keresztül kérhet felvilágosítást a személyes adatairól, az adatkezelés jogalapjáról és céljáról, vagy kérheti adatai törlését az adatbázisból.

A regisztráció során a felhasználó kifejezett hozzájárulását adja a személyes adatai következő célú felhasználásához:

  • hírlevél és blogértesítő küldése a megadott email címre
  • értékesítési célú üzenetek, kampányok bonyolítása
  • évente több alakalommal más, a regisztrált látogatót esetlegesen érdeklő, számára hasznos – ingyenes, és olykor fizetős – termékek, vagy szolgáltatások népszerűsítése, ajánlása
  • évente több alakalommal más, a regisztrált látogatót esetlegesen érdeklő, számára hasznos munkalehetőségek bemutatása, ismertetése

 

Az esetleges panasz kezelési módja e- mailben történhet (info@segithetekneked.hu)

A www.segithetekneked.hu az adatvédelmi nyilvántartásba bejelentkezett.

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-124258/2017.